fb_logo

Izjava o zasebnosti za energizermovies.com

Datum začetka veljavnosti: 1. september 2017

Družba Energizer Trading Limited (»mi«, »nas« ali »naš«) spoštuje vašo zasebnost in želi s to izjavo o zasebnosti pojasniti, kako bomo ravnali z vašimi osebnimi podatki, ko boste uporabljali spletno mesto www.energizermovies.comspletno mesto«) in sodelovali v kakršnih kolih promocijah, opisanih na spletnem mestu (»promocija«).

Pozorno preberite to izjavo. Z obiskom spletnega mesta ali s sodelovanjem v promociji soglašate s praksami, opisanimi v tej izjavi, ter s pogoji in določili tega spletnega mesta.

OSEBNI PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

Zbirali in obdelovali bomo naslednje osebne podatke:

 1. Podatki, ki nam jih posredujete sami. Zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete z izpolnjenimi obrazci na spletnem mestu ali pri komunikaciji z nami po telefonu, e-pošti ipd. To vključuje podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji za uporabo spletnega mesta, sodelovanju v kateri koli promociji in ob prijavi težave s spletnim mestom. Podatki, ki nam jih posredujete, lahko vključujejo vaše ime, naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko, državo stalnega prebivališča in podatke o vaših nakupih izdelkov Energizer. Prav tako lahko samodejno zbiramo podatke o telefonski številki, ko pokličete našo podporo uporabnikom.
 2. Podatki, ki jih zbiramo o vas.Ko obiščete spletno mesto, lahko samodejno zbiramo naslednje podatke:
  1. tehnične podatke, npr. naslov IP, ki ga vaš računalnik uporablja za povezavo z internetom, lokacijske podatke, vrsto in različico brskalnika, nastavitev časovnega pasu, vrste in različice vtičnikov v brskalniku, jezik in operacijski sistem; in
  2. podatke o vašem obisku, npr. URL (spletni naslov), vašo pot do, prek in s spletnega mesta (vključno z datumi in urami), viri, ki ste si jih ogledali ali iskali, odzivni časi strani, trajanje obiskov določenih strani in podatke o interakciji s stranjo.

KAKO UPORABLJAMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Osebne podatke, ki nam jih posredujete in jih zberemo sami, uporabljamo:

 1. za upravljanje spletnega mesta in promocij, za interne operacije, med drugim za odpravljanje težav, analize podatkov, preskušanja, raziskave in statistike;
 2. kot del naših prizadevanj za varno in zaščiteno spletno mesto;
 3. za zagotavljanje informacij, izdelkov in storitev, ki jih zahtevate od nas;
 4. za komunikacijo z vami za informativne in operativne namene, npr. upravljanje računa, storitve za stranke ali vzdrževanje sistema;
 5. za izvajanje analiz, ki nam pomagajo pri razvoju naših izdelkov, storitev in sistemov; ter
 6. za izpolnjevanje zakonskih in pogodbenih obveznosti do vas.

RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV

Vaših osebnih podatkov ne bomo oddajali oz. prodajali in jih ne bomo delili s tretjimi osebami, če to ni opisano v tej izjavi.

Vaše osebne podatke lahko delimo s:

 1. katerim koli članom naše skupine, tj. našimi podružnicami, našo matično družbo in njenimi podružnicami, kot je opredeljeno v razdelku 1159 zakona Združenega kraljestva o gospodarskih družbah iz leta 2006;
 2. poslovnimi partnerji, zastopniki, ponudniki storitev in podpogodbeniki, ki sodelujejo z nami pri upravljanju in podpori spletnega mesta ali promocij; in

Vaše osebne podatke lahko delimo tudi s tretjimi osebami:

 1. v primeru prodaje ali nakupa katerega koli podjetja ali premoženja, pri čemer bomo razkrili vaše osebne podatke potencialnemu prodajalcu ali kupcu takšnih podjetij ali premoženj;
 2. če družbo Energizer Trading Limited ali vso njeno premoženje pridobi tretja oseba, pri čemer bodo osebni podatki o strankah del prenesenega premoženja;
 3. če moramo razkriti ali deliti vaše osebne podatke zaradi zakonskih obveznosti ali za namene izvajanja pogojev in določil spletnega mesta ter drugih pogodb; ter
 4. za zaščito pravic, lastnine ali varnosti družbe Energizer Trading Limited, naših strank ali ostalih; to vključuje izmenjavo informacij z drugimi podjetji in organizacijami pri preprečitvi nepooblaščenega dostopa do podatkov, goljufije ali drugih nezakonitih dejanj.

KJE SHRANJUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Vaše zbrane osebne podatke lahko prenašamo v države zunaj Evropskega gospodarskega prostora (»EGP«) in jih tam shranjujemo, vključno z ZDA in drugimi državami, v katerih zakonodaja o zaščiti podatkov morda ni tako stroga kot v EGP. Vaše osebne podatke lahko obdeluje tudi osebje zunaj EGP, ki dela za nas ali enega od naših poslovnih partnerjev, zastopnikov, ponudnikov storitev ali podpogodbenikov. To vključuje osebje, ki med drugim upravlja spletno mesto in promocije ter izvaja storitve za stranke. Če nam posredujete osebne podatke, soglašate s tem prenosom, shranjevanjem in obdelavo.

VARNOST

Varnost vaših osebnih podatkov je zelo pomembna. Izvajamo številne varnostne ukrepe za zaščito posredovanih osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, vključno z uporabo protokola TLS ( Transport Layer Security) za šifriranje osebnih podatkov, ki jih posredujete prek spletnega mesta. Vendar pa internet ni popolnoma varen, zato ne moremo jamčiti za varnost vaših osebnih podatkov. Vse osebne podatke nam posredujete na lastno odgovornost.

DRUGA SPLETNA MESTA

Ta izjava velja samo za to spletno mesto. Informacije o praksah varovanja zasebnosti pri drugih spletnih mestih, ki jih upravlja skupina podjetij Energizer, poiščite v izjavah o zasebnosti, objavljenih na teh spletnih mestih.

Spletno mesto lahko vsebuje povezave do ali iz drugih spletnih mest ali storitev, ki jih ne upravljamo, npr. storitve družbenih medijev in spletna mesta organizacij, s katerimi smo sklenili partnerstvo v zvezi s promocijo. Če med uporabo spletnega mesta za promocije kliknete povezavo ali ste samodejno preusmerjeni na povezavo do takšnih spletnih mest ali storitev, upoštevajte, da imajo svoj pravilnik o zasebnosti in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za to, kako takšna spletna mesta in storitve ravnajo z vašimi podatki, ali za njihove pravilnike o zasebnosti. Pred posredovanjem kakršnih koli osebnih podatkov takšnim spletnim mestom ali storitvam preberite te pravilnike.

ZASEBNOST OTROK

Zavestno ne zbiramo, hranimo ali uporabljamo osebnih podatkov o otrocih, mlajših od 18 let, in noben del tega spletnega mesta ni namenjen za otroke, mlajše od 18 let. Če izveste, da nam je vaš otrok posredoval osebne podatke brez vašega soglasja, nas lahko obvestite na privacy@energizer.com

DOSTOP DO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Veljavna zakonodaja o varstvu podatkov vam lahko podeljuje pravico do dostopa osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Zahtevek za dostop do podatkov nam pošljite na privacy@energizer.com. Kjer to dovoljuje zakonodaja, vam lahko zaračunamo sorazmerni znesek za pokritje stroškov, ki nastanejo pri izpolnitvi takšnih zahtevkov.

SPREMEMBE TE IZJAVE O ZASEBNOSTI

To izjavo o zasebnosti lahko občasno spremenimo. O vseh spremembah te izjave o zasebnosti vas bomo obvestili z objavo sprememb na tej strani in po potrebi v e-poštnem sporočilu. Če želite biti obveščeni o posodobitvah ali spremembah te izjave o zasebnosti, redno spremljajte to izjavo.

STIK Z NAMI

Upravljavec vaših osebnih podatkov za namene zagotavljanja skladnosti z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov v Evropski uniji je:

Energizer Trading Limited
Sword House
Totteridge Road
High Wycombe
Buckinghamshire
HP13 6DG
United Kingdom

Vprašanja, komentarje in zahtevke v zvezi s to izjavo o zasebnosti nam lahko pošljete na zgornji naslov (V vednost: privacy@energizer.com).